Am lansat noua identitate și noul site Mint Finishings

03.10.2014

Începând cu luna mai a acestui an, tipografia noastră are o identitate vizuală puternică și un nou site mult mai bogat în informație și mai ușor de navigat.

Din punct de vedere al designului, îmbunătățirea este substanțială. În momentul de față avem în primul rând un logo memorabil, practic, care poate fi folosit atât la dimensiuni mari cât și în cazul în care trebuie reprodus la dimensiuni mai mici. În plus, a fost pus la punct un întreg pachet de aplicații (cărți de vizită, coli cu antet, broșură de prezentare, prezentări în format digital, grafică pentru agende, firmă volumetrică etc.) care ne permit să comunicăm articulat și într-un limbaj grafic coerent, indiferent se situație și de publicul cu care trebuie să vorbim.

Site-ul a fost refăcut în noul limbaj vizual al brandului. Informația a fost ordonată astfel încât acum, tuturor celor interesați le e foarte ușor să afle cine suntem și le e la îndemână să intre în contact cu noi.

Sperăm să aveți o experiență plăcută navigând noua noastră pagină de Internet. Dacă doriți să ne semnalați vreo scăpare, vă rugăm să folosiți formularul de contact, iar dacă doriți să ne adresați o cerere de ofertă, puteți folosi formularul din link-ul acesta. Vă mulțumim.