suntem tipografia preferată de cei care vor să scape de bătăi de cap

Ne mândrim cu o echipă de profesioniști

Calitatea lucrărilor pe care le livrăm e cea mai bună carte de vizită. Din acest motiv cei implicați în producție sunt temeinic specializați pe tot ceea ce implică opera­țiunile tipografice. Însă cunoștințele de acest gen nu sunt monopolul celor implicați în producție. Oamenii care se ocupă în mod direct de relația cu clienții, echipa noastră de vânzări, sunt la rândul lor bine pregătiți și sunt gata oricând să dea sfaturi avizate.

Avem prețuri excelente

Fiind în piață de mult timp și având lu­crări tot mai multe de la un an la altul, avem relații strânse cu furnizorii. Achiziționăm hârtie, vopseluri și alte genuri de consumabile în cantități foarte mari.

Din aceste motive, pentru orice tip de lucrare suntem în măsură să oferim un preț excelent. Există și un al doilea motiv care ne permite să practicăm prețuri foarte bune. Este vorba de fatul că întregul proces tehnologic – prepress, tipar și finisare – este realizat in-house.

Stăm foarte bine la capitolul tehnologie

Atât mașinile de tipar cât și aparatele de finisat sunt dintre cele mai performante. Alături de profesionalismul echipei, acest aspect ne permite să livrăm lucrări care să se ridice la înălțimea așteptărilor clienților noștri.

Oferim servicii complete

Indiferent cât de sofisticate sunt detaliile de tipar sau cât de dificile sunt finisajele, lucrările vor fi duse la bun sfârșit în cele mai bune condiții.

Credem în parteneriate

Nu suntem adepți ai loviturilor. Suntem preocupați mai degrabă de câștigarea încrederii celor care apelează la serviciile noastre și de stabilirea unor relații pe termen lung. De aceea, clientul este întotdeauna sfătuit în momentul în care există soluții mai bune pentru lucrarea sa, chiar dacă acestea vor fi mai ieftine decât cea propusă de el.

costuri și timpi de producție reduse pentru că Realizăm in-house întregul proces tehnologic

Departamentul de prepress

Iată care sunt dotările tehnice ale acestui departament:

  • sistem complet Prosetter 74
  • Prinect Preprint Signastation SEP74
  • mașină de developat Colenta Offline
  • calculatoare pentru Signastation și Metadimension (server).

Beneficiile directe ale acestor tehnologii sunt  creșterea vitezei de tipărire, acuratețe îmbunătățită și costuri reduse de producție.

Heidelberg Prosetter 74

Mașina a fost însoţită şi de un pachet de softuri Heidelberg:

  • Signastation – soft destinat montajului electronic. Crearea impoziţiilor, care până acum lua câteva ore, poate fi realizată în cîteva minute.
  • pdf-Toolbox – ajută la administrarea lucrării în format pdf.
  • Metadimension – soft de rip care primeşte datele din Signastation şi calculează punctele de pe placă.